Alumni


"Jedna od najvažnijih stvari koju možete učiniti na ovoj zemlji je dati ljudima do znanja da nisu sami."

- Shannon L. Alder

O nama

Institutional investors LAB (IILAB) osmišljen je kao odgovor na suvremene izazove u dijelu sveučilišnog obrazovanja u kriznom okruženju u kojem smo se odjednom svi pronašli usred pojave Covid-19 epidemije. Sama ideja IILAB-a je pružanje trajne dodane praktične, znanstvene i nastavne vrijednosti studentima. Institutional investors LAB ima za cilj postati znanstveno-istraživački think tank iz područja institucionalnih investitora, suvremena virtualna edukacijska platforma, alat unaprjeđenja financijske pismenosti, platforma povezivanja prakse i studenata, razmjene informacija i interaktivnog prikaza pokazatelja iz navedenog područja.


Pristupom našoj zajednici Alumni IILAB-a omogućavamo svima onima koji su završili preddiplomske, diplomske i poslijediplomske programe, kao i programe stručnog studija te cjeloživotnog obrazovanja ostati povezan s IILAB zajednicom i projektom, kao i niz aktivnosti poput društvenih događanja i predavanja koji omogućavaju jačanje i izgradnju komunikacije između članova IILAB obitelji.


Pristupnica

Pozivamo Vas da postanete član zajednice Alumni IILAB-a te na taj način svojim sudjelovanjem nastavite pridonositi razvoju i važnosti Institutional investors LAB projekta.

Ukoliko ste završili preddiplomski, diplomski ili poslijediplomski studij te programe cjeloživotnog obrazovanja ili stručnog studija na Ekonomskom fakultetu - Zagreb i želite postati član Alumni IILAB-a, molimo Vas da popunite obrazac pristupnice koji se nalazi na sljedećem linku:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfcpX2fqrMqVKft240iwjEw9-fyQ9_EzhI_UyE7O8txt1FxQw/viewform?usp=sf_link.

Veselimo se Vašoj prijavi i doprinosu našem IILAB-u!


Kontakt:

Institutional investors LAB

Ekonomski fakultet u Zagrebu

Trg J. F. Kennedya 6

10 000 Zagreb

Republika Hrvatska

E-mail: iilab@net.efzg.hr