Studenti koordinatori 2021./2022.

Petra Bosnar

Petra Bosnar studentica je na integriranom studiju Poslovne ekonomije Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, smjer Financije od 2021. Demonstrator je na katedri za Ekonomsku teoriju i katedri za Makroekonomiju i gospodarski razvoj, unutar kojih se uključuje u različite projekte. Interesi su joj usmjereni prema makroekonomiji i fiskalnoj politici te institucionalnim investitorima, a svoju karijeru planira razvijati unutar ekonomske znanosti. U okviru projekta Institutional Investors LAB koordinatorica je za područje Istraživanja.


Paula Ciglenečki

Paula Ciglenečki studentica je četvrte godine integriranog studija Poslovne ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Područje njenog interesa su javne i poslovne financije i institucionalni investitori te sukladno tome upisuje smjer "Financije". Uz studentske poslove tijekom studiranja te dodatne edukacije i seminare unaprjeđuje znanje i stječe iskustvo. Također, članica je UniSport HR-a gdje s ekonomskim odbojkaškim klubom aktivno sudjeluje na studentskim natjecanjima. U sklopu projekta Institutional Investors LAB-a koordinatorica je za područje podataka.


Irena Ćužić

Irena Ćužić studentica je četvrte godine Ekonomskog fakulteta - Zagreb, smjer Financije. U okviru Institutional Investors LAB-a koordinatorica je područja Društvene mreže i WEB.

Slavica Grabovac

Slavica Grabovac studentica je četvrte godine Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, smjer financije. Dosadašnje radno iskustvo baziralo se na poslovima u turizmu te prodaji i marketingu. Kako bi proširila svoje znanje, pohađala je nekoliko konferencija i seminara vezanih uz financijsku industriju. Članstvom u studentskom odboru i zavičajnoj udruzi stekla je vještine organizacije i timskog rada. Područje interesa su joj institucionalni investitori, javne financije te porezi. U projektu Institutional Investors LAB-a koordinatorica je za područje Virtualnih institucionalnih investitora.

Jan Jurinjak

Jan Jurinjak student je četvrte godine integriranog studija Poslovne Ekonomije Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, smjer Financije. Trenutno radi na studentskom poslu u Samsung Electronics Adriaticu u IM diviziji gdje obavlja poslove vezane za upravljanje tehnološkim aspektima proizvoda. Interesi su mu usmjereni prema makroekonomiji i upravljanju ulaganjima, o čemu se godinama educira samostalno, ali i na studiju izbornim kolegijima kao što su financijska matematika i modeliranje. U okviru Institutional Investors LAB-a član je tima Virtualnih institucionalnih investitora.

Lorena Kupek

Lorena Kupek rođena je 14.7.1999. u Zagrebu. Srednjoškolsko obrazovanje završila je u II. gimnaziji u Zagrebu, a fakultetsko obrazovanje započela je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu na Integriranom studiju Poslovne ekonomije te je studentica četvrte godine smjera Financije. Dodatno akademsko obrazovanje usavršava kroz članstvo u studentskoj udruzi Financijski klub, u projektnoj skupini Javne financije, čija je članica već 2 godine te kao student koordinator u akademskoj online platformi Institutional Investors Lab, gdje je zadužena za područje Edukacija. Njeni akademski interesi idu u smjeru financija, ponajviše javnih financija, poreza, fiskalne politike te institucionalnih investitora, s posebnim naglaskom na osiguranja. Tijekom dosadašnjeg studija bila je demonstrator na kolegiju Osnove ekonomije. Od hobija bih izdvojila šah, čime se aktivno bavila više od 10 godina, a od ostalih hobija tu su ples, čitanje i povremeno slikarstvo.

Ana Mežnarić

Ana Mežnarić studentica je četvrte godine Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, smjer Financije. Demonstratorica je na katedri za Financije, nakon što je bila demonstratorica na katedri za Makroekonomiju i gospodarski razvoj. Radi u Wüstenrot stambenoj štedionici gdje obavlja poslove vezane uz suradnju sa partnerima, bankama i osiguravajućim društvima čime širi područje svog interesa. Članica je tima Računovodstvo i financije, studentske udruge eSTUDENT. Sudjelovala je na brojnim stručnim predavanjima i konferencijama. U projektu Institutional Investors Lab koordinarotica je u području Podaci, pokazatelji, rječnik.

Nives Mihalinec

Nives Mihalinec studentica je četvrte godine integriranog studija Poslovne ekonomije Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, smjera Financije. Uz fakultetsko obrazovanje nastoji proširiti svoje znanje kroz razne konferencije i stručna predavanja iz područja financija. Trenutno radi u Avelantu d.o.o. i Učilištu EU Projekti gdje obavlja administrativne poslove. Područja njenog interesa su institucionalni investitori i javne financije. U okviru Institutional Investors LAB-a koordinatorica je područja Društvene mreže i WEB.

Martina Muštra Borić

Martina Muštra Borić studentica je četvrte godine Ekonomskog fakulteta - Zagreb, smjer Financije. Također je na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu postala licencirani učitelj tenisa. Demonstratorica je na katedri za Menadžment. Od 11. mjeseca 2021. godine, radi u Deloitte-u u odjelu revizije. Tijekom studiranja izrađuje razne radove ekonomske tematike. Područje njenog interesa su institucionalni investitori i javne financije. U sklopu projekta “Institutional Investors Lab” obavlja funkciju koordinatora na području Događanja.

Bruno Nagradić

Bruno Nagradić student je četvrte godine Ekonomskog fakulteta - Zagreb, smjer Financije. Radno iskustvo stekao je u Uniqa osiguranju gdje se upoznao s financijskom praksom. Član je studentske udruge Financijski klub. Osim područja ekonomije njegove se ambicije mogu pronaći i u profesionalnom miksanju koktela. U okviru Institutional Investors LAB-a koordinator je područja Virtualnih institucionalnih investitora.

Ivana Petrović

Ivana Petrović studentica je četvrte godine integriranog studija Poslovne ekonomije, smjera Financije, na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Članica je studentske udruge Financijski klub, projektne skupine Fintelligent, u sklopu koje promovira i potiče važnost financijske pismenosti među mladima. Aktivno djeluje na poziciji demonstratora na fakultetu na Katedri za marketing u okviru više kolegija. Zainteresiranost za financije i marketing, stekla je kroz radno iskustvo putem unaprjeđenja prodaje, istraživanja tržišta, sastavljanja financijskih izvještaja, turizma te oglašavanja i organizacije projekata. U okviru Institutional Investors LAB-a koordinatorica je područja organizacije Događanja i Društvene mreže i WEB.

Ana Rukavina Nimac

Ana Rukavina Nimac završila je preddiplomski stručni studij Poslovne ekonomije, a zatim svoje obrazovanje nastavila na integriranom sveučilišnom studiju Poslovne ekonomije, gdje je trenutačno na četvrtoj godini smjera Financije. Demonstratorica je na Katedri za financije te Katedri za poslovne strane jezike. Svoju buduću karijeru vidi u znanosti i visokom obrazovanju, a u sklopu projekta zadužena je za područje Istraživanja. Profesionalni interesi joj uključuju makroekonomiju, ekonomiku rada, bankarstvo te institucionalne investitore. Članica je studentske udruge Financijski klub.

Dora Strupar

Dora Strupar studentica je četvrte godine integriranog studija Poslovne ekonomije, smjera Financije, na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Aktivna je članica studentske udruge Financijski klub, u sklopu koje proširuje svoj interes za područje financija te zajedno s ostalim članovima sudjeluje u organizaciji brojnih događanja. Za vrijeme studija praktično iskustvo i vještine rada s ljudima stječe kroz razne studentske poslove. Osim poslovnih i javnih financija, područja interesa obuhvaćaju joj međunarodni odnosi, marketing i menadžment. U okviru projekta Institutional Investors LAB koordinatorica je za područje Događanja.

Ivana Šimunac

Ivana Šimunac studentica je četvrtke godine Ekonomskog fakulteta - Zagreb, smjer financije. Dosadašnje radno iskustvo se baziralo na sezonskim poslovima u turizmu, a praksu je odradila u Jadran tuni gdje se dotakla poslova vezanih uz računovodstvo, reviziju i knjigovodstvo. U budućnosti se želi usmjeriti prema izgradnji karijere u polju financija. U okviru projekta Institutional Investors LAB koordinatorica je za područje Edukacija.

Matija Šušak

Matija Šušak student je četvrte godine Ekonomskog fakulteta – Zagreb, smjer financije. Angažiran je u radu udruge ESN (Erasmus Student Network) Zagreb gdje je član predsjedništva te kao tajnik tj. osoba odgovorna za cjeloukupno financijsko poslovanje udruge. Prošla iskustva se baziraju na volontiranju u debati gdje je bio debatni trener/mentor te je sudjelovao na nekolicini panela i konferencija. Interesi su mu financiranje NGO sektora, tržišta vrijednosnih papira te blockchain tehnologija. Trenutno je zaposlen kao student u uredu za financije Foreo Adria. U projektu Institutional Investors LAB-a jedan je od koordinatora za područje događanja.

Vid Zavalić

Vid Zavalić student je četvrte godine Ekonomskog fakulteta - Zagreb, smjer Financije. U okviru Institutional Investors LAB-a koordinator je područja Virtualnih institucionalnih investitora.
Studenti koordinatori 2020./2021.


Filip Badovinac

Filip Badovinac student je pete godine Ekonomskog fakulteta – Zagreb, smjer Financije. Tijekom dosadašnjeg studija demonstrator je na nekoliko katedri te je dobitnik Rektorove nagrade. Od siječnja do lipnja 2020. godine radio je u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova na aktivnostima predsjedanja Republike Hrvatske Vijećem Europske unije. Također, uključen je u rad projekta: „Isplati li se transparentnost? Politički i socioekonomski učinci transparentnosti proračuna lokalnih jedinica u Hrvatskoj“ Instituta za javne financije financiranog od strane Hrvatske zaklade za znanost. U projektu Institutional Investors LAB koordinator je za područje Događanja. Područje njegova interesa su javne financije, institucionalni investitori i međunarodni odnosi.

Darjan Božić

Darjan Božić student je pete godine Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, smjer Financije. Od 2019. radi na poziciji demonstratora na fakultetu na Katedri za makroekonomiju i gospodarski razvoj, kolegij Makroekonomija. Profesionalni interesi uključuju analizu financijskih tržišta i rizika te makroekonomiju općenito. U okviru projekta zadužen je za koordinaciju timova za osnivanje, izradu programa i proizvoda, upravljanje ulaganjem, rizikom i solventnošću te marketinga i distribucije Mirovinskog osiguravajućeg društva i svih popratnih sadržaja koji iz istog proizlaze.

Filip Bzik

Filip Bzik, student završne godine na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Radio je u nekoliko poznatih svjetskih tech kompanija; Google i PayPal. Sudjelovao je stvaranju prvog regionalnog startup Venture Capital investicijskog fonda u Zagrebu. Trenutno radi na analizi investicijskog potencijala SEE regije. Detaljno poznaje startupe, startup scenu i specijalizirao se za razvoj digitalnog poslovanja. Kroz projekt Institutional Investors LAB zadužen je za FinTech istraživanja. Naučio je voziti avione prije položenog vozačkog ispita. U slobodno vrijeme proučava tehnologiju, voli brze automobile i uživa u dobroj hrani.

Matej Ćorić


Luka Draganić

Luka Draganić student je pete godine Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, smjera Financije. Od 2018. demonstrator je na katedri za pravo. Kroz obrazovanje je bio uključen u razne projekte i organizacije poput EYP i USRED, pomoću kojih je stekao vještine organizacije i govorništa. Područja interesa su mu analiza poslovanja poduzeća i financijskih izvještaja, upravljanje rizicima, modeli eko-socijalnog tržišnog gospodarstva, te financijska tržišta i njihove inovacije. U okviru projekta krovni je koordinator za virtualne institucionalne investitore i član tima za izradu weba.

Ana Frklić

Ana Frklić studentica je pete godine Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, smjera Financije. Aktivna je članica studentske udruge Hrvatska studentska asocijacija, tima Ljudski potencijali. Poslovna iskustva stjecala je studentskim poslovima i praksama u poduzećima Franck d.d, iNovine te Volvo Group Croatia, a trenutno svoje znanje financijske analize proširuje unutar leasing društva.

Područje interesa su joj poslovne i javne financije i procjena rizika. U okviru projekta Institutional Investitors LAB koordinatorica je događanja.

Jan Gelo

Jan Gelo student je pete godine integriranog studija Poslovna ekonomija, smjera Financije, na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Dobitnik je priznanja za poseban doprinos razvoju faksa za sudjelovanje u izradi priručnika "Model integiranog upravljanja rizicima - Zbirka poslovnih slučajeva". Trenutačno je zaposlen u financijskom sektoru. U sklopu Institutional investors LAB-a podkoordinator je za područje Istraživanja i jedan od studenata zaduženih za održavanje web-stranice.

Vita Grozdanić

Vita Grozdanić studentica je pete godine integriranog studija Poslovne ekonomije, smjer Financije. Članica je studentske udruge Financijski klub u projektnoj skupini Analiza poduzeća i industrije. Iskustvo financijske analize i savjetovanja stjecala je na dvomjesečnoj studentskoj praksi u konzultantskom poduzeću Apsolon. Područja interesa su joj analiza poslovanja poduzeća i financijskih izvještaja, upravljanje rizicima te digitalna transformacija poslovnih procesa. Koautorica je knjige "Enterprise Risk Management: Theory and Practice with Selected Case Studies of Multinational Companies" objavljene u studenom 2020. godine. Koordinatorica je projekta Institutional Investors LAB za područje Pokazatelji i rječnik.

Lana Horvatić

Lana Horvatić studentica je pete godine integriranog prediplomskog i diplomskog studija Poslovne ekonomije, na smjeru „Financije“, Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Područja interesa su rizici, revizija, porezi te analiza poduzeća. Interes je razvijen kroz dosadašnje iskustvo u KPMG Croatia te Erste banci, kao i unutar fakulteta kroz razne projekte. Njena zaduženja unutar UII projekta su primarno izrada Prospekta fonda InvestHub, portfelj te dizajn web stranice kao i sve obveze usko vezane uz spomenuto.

Fran Hubzin


Kristina Ivančić


Karla Kelava

Karla Kelava studentica je pete godine smjera Financije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Za vrijeme studija stjecala je praktično iskustvo kroz nekoliko studentskih poslova i praksi, uključujući Privrednu banku Zagreb i Ernst&Young. Dodatno, osim dvogodišnjeg članstva u udruzi Hrvatska studentska asocijacija, 2020. godine sudjelovala je i na ljetnoj školi Sveučilišta u Stockholmu. Zanimaju ju digitalne tehnologije, marketing i općenito svijet financija. U sklopu projekta IILAB zadužena je za vođenje društvenih mreža i promociju projekta, kao i oblikovanje grafičkih materijala i web stranice.

Ivan Kralj Bistrički


Lidija Miko

Lidija Miko, koordinatorica Institucional investitors lab-a, zadužena je za razradbu cjelokupnog djela edukacije u samom projektu. Nakon završene gimnazije u Varaždinu, upisuje Ekonomski fakultet u Zagrebu, gdje je kroz tri godine školovanja na istom te kroz razne dodatne edukacije i seminare, razvila i stekla interes prema javnim i poslovnim financijama, te sukladno tome i upisala četvrtu godinu na smjeru „Financije“. Iako svoju karijeru i želju za napretkom vidi isključivo u ekonomskoj i financijskoj sferi, što pokazuje i činjenica odabira izbornih kolegija među kojima je i Financijska matematika, radno iskustvo joj je izuzetno velikim dijelom vezano uz rad sa djecom. Također, u slobodno vrijeme je potpredsjednica Sportsko-rekreacijske udruge mladih iz njenog rodnog kraja.

Barbara Milunović

Barbara Milunović studentica je pete godine integriranog prediplomskog i diplomskog studija Poslovne ekonomije, na smjeru „Financije“, Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Područje njenog interesa su ekonomija, te javne i poslovne financije, a interes prema tom području stekla je kroz rad u obiteljskom poduzeću. Također, sudjelovanjem na konferenciji „LearnToInvest“, stekla je znanja investiranja u različite oblike financijskih proizvoda. U projektu „Institutional Investors Lab“ zadužena je za izradu edukacijskih materijala na temu „Tolerancija prema riziku“.

Petar Pedišić

Petar Pedišić student je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu na smjeru Financije od 2017. godine. Dosadašnje radno iskustvo baziralo se na sezonskim poslovima u turizmu, a interesi su usmjereni prema financijama, ponajviše javnim financijama i institucionalnim investitorima. Tijekom studiranja bavio se različitom ekonomskom problematikom kroz izradu radova. U sklopu projekta „Institutional Investors Lab“ obavlja funkciju koordinatora za otvoreni dionički fond s javnom ponudom (InvestHub).

Elena Perić


Pave Rebić


Leonora Stipić


Ana Sučić

Ana Sučić studentica je Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, smjera Financije. Članica je tima Ljudski potencijali udruge Hrvatska studentska asocijacija i Social Inclusion tima Erasmus Student Network Zagreb. Svoja znanja proširila je na Sveučilištu za strane studente u Perugi i Sveučilištu Regensburg, a trenutno odrađuje stručnu praksu u Odjelu za reviziju financijskog sektora u KPMG-u. Osim revizije, područje interesa joj obuhvaćaju javne financije i međunarodni odnosi. U projektu Institutional Investors Lab koordinatorica je događanja.

Eva Šoić

Eva Šoić studentica je Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, smjera Financije. Aktivna je članica studentske udruge Financijski klub u sklopu koje organizira različite konferencije i ostale događaje te djeluje u skupini Javne financije. Osim javnih financija, financijskih tržišta i investiranja zanima se i za marketing, menadžment i digitalnu transformaciju poslovanja. Ima poslovnog iskustva u agencijama Bruketa&Žinić&Grey i C.M.G.C. Kako bi proširila svoje znanje samostalno pohađa razne tečajeve i sudjeluje u studentskim natjecanjima. U okviru Institutional Investors LAB-a koordinatorica je događanja.

Dominik Tišljar

Dominik Tišljar student je pete godine integriranog studija Poslovna ekonomija, smjera Financije, na Ekonomskom fakultetu Zagreb. Od 2019. član je studentske udruge Financijski klub, a trenutačno je voditelj skupine Javne financije. U 2020. godini pohađao je Summer Tax Academy na Ekonomskom fakultetu Zagreb. Područja njegovog interesa su porezna politika, institucionalni investitori, bankarstvo te financijska povijest. U sklopu Institutional investors LAB-a koordinator je za cjelokupno područje Istraživanja te je jedan od studenata zaduženih za održavanje web-stranice.

Tihana Vujčić

Tihana Vujčić studentica je pete godine Integriranog preddiplomskog i diplomskog studija poslovne ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjera Financije. Područja njenog interesa su se razvijala kroz studiranje i upisivanje smjera, a to su analiza poslovanja poduzeća, bankarstvo i institucionalni investitori. U projektu "Institutional Investors LAB" koordinatorica je za područje "financijske pismenosti" unutar odjela za Edukaciju.

Mihaela Zdrilić

Mihaela Zdrilić studentica je pete godine Integriranog studija Poslovna ekonomija, kojeg upisuje nakon završene matematičke gimnazije u Zadru. S obzirom na izražene afinitete prema matematici i brojevima na četvrtoj godini opredjeljuje se za smjer Financije. Tri ljeta je provela radeći kao student u Adriatic osiguranju te tamo razvijala nove kompetencije i stjecala nova iskustva. Područja interesa su joj bankarstvo, osiguranje i analiza financijskih izvještaja te upravljanje rizicima. Njezini glavni ciljevi su diplomirati na EFZGu u roku, pronalazak posla u području interesa, stalno unaprjeđenje znanja i vještina koja joj nedostaju te zadržavanje visokog nivoa motivacije u radu. Koordinatorica je projekta Institutional Investors LAB za područje Pokazatelji i rječnik (Podaci).

Magdalena Zlovolić

Magdalena Zlovolić studentica je pete godine Integriranog preddiplomskog i diplomskog studija poslovne ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjera Financije. S obzirom na konstantni razvoj gospodarstva, tržišta i tehnologije, posebno joj je zanimljivo područje digitalne transformacije poslovanja, utjecaj ovog razvoja na financijsko tržište i investiranje, te mogućnosti za marketing. Sudjeluje u izradi studentskog rada "Reforma poreznog sustava Republike Hrvatske" nastavno na kolegij Porezni sustav Republike Hrvatske. U projektu Institutional Investors LAB koordinatorica je za područje Financijske pismenosti u sklopu Edukacije.

Mislav Žunac

Mislav Žunac student je pete godine Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, smjer Financije. U projektu Institutional Investors LAB podkoordinator je za područje društva za upravljanje i član je tima za izdradu web stranice. Zanimanje za financije posebno se razvilo nakon upisivanja smjera i polaganja kolegija kao što su institucionalni investitori i upravljanje bankama. Aktivno se bavi ekipnim sportom, kojim je razvio dobar odnos s ljudima i timski duh.